10. augustil on avatud Rõdukohwik
Tänavuaastase Keila Hoovilugude peateemaks on Harjumaa Muuseumile äärmiselt sobivalt Aja väravad.
Kus siis mujal korraks ajas tagasi astuda, kui mitte muuseumis? Tule meile, viska veelkord pilk peale meie esiisade- ja emade eluolule ning astu seejärel sisse muuseumi Rõdukohwikusse, kus pakume isevalmistatud soolast ja magusat ampsu ning rüüpeks hääd kohvi või jahedat limonaadi.
Laupäeval ootame kõiki meie Rõdukohwikusse kell 12.00-15.00.
Erinevate ajastute hõngulises menüüs pakume:
Kibbo witsa marja supp
(1781.a. Kajsa Warg « Köki- ja kokkaramat, mis Rootsi kelest esti-ma kele üllespandud on »
(Henriette von Wahl’I retseptikogu 1800-1810)
Härringi leiwad
(Harjumaa Muuseumi töötajate retseptikogu, 21.saj)
Tuuni-kala taart
(Gea von Mossini retseptiraamat, 21.saj)
Kiwwi-prowwa wüllitud korwikesed suitsukanaga
(Annika Kivi retseptikogu, 21.saj)
Suure Ballerina Tart
(Pavlova kook a´la HMK)
Lemoonipallid
(Aili von Hagala retseptikogu, 21.saj)